Thursday, 20 February 2014

Tuesday, 11 February 2014

GAMBAR SAWAH ZAMAN DULU

Sawah Pt Jayus No 7 Tahun 1980

Thursday, 6 February 2014

IKLAN BIORICH AKU

Biorich. Lihat Produk (killer produk semuanya dan Plan Marketingnya)

di sini> KLIK videonya> http://www.youtube.com/watch?v=sJQejN_b5U8

Nak join ahli > Klik sini tekan DAFTAR SEKARANG
http://www.biorich.my/v1/default.asp?ref=matsom

Nak beli produk > Klik sini tekan BELI SKRG
>http://www.biorich.my/v1/default.asp?ref=matsom

Tuesday, 4 February 2014

BEBERAPA PERTANYAAN TENTANG BIORICH

Yang belum join, klik web ini (cari daftar ahli)

Ahli M.L.M Biorich join secara online, justeru dia tak berjumpa dengan upline. M.L.M ini tiada sempadan tempat. Di mana-mana ceruk dunia pun Biorich hantar produk itu.

Untuk yang masuk secara maya ini saya akan hantar emel atau PM Facebook.

Antara kandungannya,
Tahniah kerana telah mengisi borang online BIORICH. Mungkin sdri/puan membuat keputusan ini dengan matlamat:

1. Untuk mendapat diskaun harga bagi produk-produk yang ditawarkan
2. Kerana saudari hendak memperkenalkan produk-produk hebat itu kepada kawan-kawan dan sdr akan memndapat untung runcit.
3. Kerana sdri nak jadikan bisnes sdri, yang akan dikembangkan kepada kawan-kawan melalui Facebook, Twitter, blog, Whatsapp dan sebagainya.

Setelah mendaftar, walaupun sdr belum membuat pembayaran ahli sebanyak RM 70, sdri dah boleh pasarkan web sdri iaitu:

http://www.biorich.my/matsom

Jika nak tahu lebih lanjut tentang syarikat, produk, dan plan pemasaran syarikat ini silalah LOGIN DAN MASUKKAN PASWORD anda spt semasa mendaftar semalam.

Saya dan upline2 yg lain tidak akan mendesak atau memaksa usahawan BIORICH untuk menyertai seminar, mesyuarat dan sebagainya, kerana semuanya dibuat secara online.

Jika tidak faham bagaimana nak buat bayaran pendaftaran, membuat belian online atau sebagainya sila sms saya 010-3443 880 ATAU emel ______@mail.com

BIORICH ADA MENTEN?

Ya, Biorich ada menten. SAYA ingin menjelaskan di sini, anda boleh tidak menten, tetapi anda hanya akan dapat bonus penajaan RM 25 (setiap penajaan) jika anda  menaja di starter kit B.

Namun jika anda membeli nilai harga ahli dlm RM 150 (75 POINT) SEBULAN, pada awal bulan, anda akan memperolehi semua bonus sehingga 10 generasi.

Bagi saya syarikat yg tiada menten, biasanya tak dapat bertahan lama kerana ia hanya mengharap kemasukan ahli baru. Sedangkan, kita perlukan pendapatan bulanan. Income bulanan ini dtg daripada belian bulanan para ahli. AMWAY,  COSWAY dpt bertahan berdekad-dekad lamanya kerana adanya menten. Sebutkan syarikat yang tiada maintan, beratus-ratus syarikat tersebut tinggal jadi sejarah tidak bernesan. 

Menten ini senang sahaja:
1. Beli Oren kalogen utk diri sendiri 2 kotak- RM 100
2. Beli Kopi Tarong utk suami 1 kotak - RM 50

JUMLAH RM 150= 75 point.

Itu belum lagi kita MENJUAL.

Pendek kata bisnes ini kita kempen org/kwn/sdra guna sendiri dapat income.

Ramai yg takut apabila disebut MENJUAL. Jadi elakkan kata-kata MENTEN dan MENJUAL. 

OK sdr, ajak kwn2 GUNA SENDIRI UTK SIHAT DAN CANTIK dan dapat INCOME. BONUS RM 50 dah boleh dituntut. Klik pada menu web www.biorich.my/matsom tu mcm2 maklumat kita boleh dapat.

Tkasih matsomherbs.blogspot.com

Sunday, 2 February 2014

ALBUM GAMBAR