Saturday, 3 November 2012

SANISAH ORANG KL

video
Video ni dah lama hamba simpan.....SEJAK RAYA PUASA YANG LEPAS...takut-takut ia dimakan virus trojan atau virus sabun breeze, hamba uploadkan di sini buat tatapan kalian.....sebelum tu sama-sama kita nyanyikan lagu BALIK KAMPUNG.....!

Friday, 2 November 2012

TENGOK SANA, TENGOK SINI

Boring-boring duduk rumah, aku ajak anak-anak jalan-jalan ke Square One......
PARKSON.....Squaare One Batu Pahat....harga barang di sini boleh tahan dan kadang-kadang tak tahan...


Hilangkan tension.....bam....bam.....bam...gedegang...gedegung.....!
Urut kejaplah RM 1 untuk TIGA MINIT....lega........lapang.......Tambah lagi RM 1....dan lagi.....
Zukerberg tentu akan saman kedai ni kalau nampak. Kat mana ni? Apa lagi jalan Tan Swee Hoe Batu Pahat.

Sampai rumah, disambut dengan hujan...tu rumah jjiran aku. Macam rumah Osama masa diserbu Amerika.